Hotel Maldivi: Ejmi motkom nasrnula na Zmaja od Šipova!

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel Maldivi: Ejmi motkom nasrnula na Zmaja od Šipova!

Ejmi Aminata pretila je Zmaju od Šipova motkom zbog uvreda u rijalitiju Maldivi, dok joj se on ruga i nastavio da joj se suprotstavlja!

Ejmi i Zmaj već duže vreme imaju nesuglasice u rijalitiju Maldivi, koje se obično završe raspravom. Ovog puta rasprava se dogodila na temu seksa, a Ejmi je čak nasrnula na zmaja motkom!

Dok je Zmaj pričao Ali Kingu i Tomi Panteru kako je u nekom motelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << imao seks i po 30 puta za noć, da je uvek spreman, i da mnoge žene varaju svoje muževe sa njim, Ejmi je burno odreagovala:''Hoćeš li bre da prestaneš da pričaš o seksu? Nije te sramota! Deda! Imaš 65 godina! Imaš 70 godina... Ti pričaš o seksu pred ovim devojkama! Prestani! Da te nisam čula više ni reč. Vidiš da nijedna neće da bude sa tobom! Ti si nula! Mali miš! Šta to imaš u gaćama? Ajde, izvadi, pa da te pošaljemo kući! I ja odoh do finala. Ja pobeđujem. Izvadi ga Zmaju, ajde, pokaži''!

Ejminim provokacijama pridružio se i Toma, koji je takođe tražio od Zmaja da to uradi. Tajson je takođe provocirao. Nakon toga Ejmi je dohvatila motku koja se našla u blizini i zapretila mu: ''Matori deda! Prestani da pričaš o seksu! Ništa ti ne možeš! Nula si ti. Nula''!

''Pa, dođi da ti ga uštekam, da vidiš! Što pričaš, kad nisi probala. Ne znaš ni koliki je. U mene je veći nego u crnca. A ti si crnkinja, ti to voliš'', nepristojan je bio Zmaj u Maldivima.

Nakon duže rasprave, Ejmi je viknula:''Ma, niko bre neće sa tobom da ima seks, sve moraš sam, u tuš kabini'', a Zmaj je uzvratio:''Pa,nisi me probala. Ajde, da ti uštekam, da vidimo kako je. Koja si ti j***ca! Nekoliko sekundi je trajalo sa Lazarom''. Na to je Ejmi bacila štap u stranu i prekinula svađu.

Pogledajte jednu od rasprava koja se dogodila proteklih dana:

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.