Dalila u Maldivima zbog Mladenovog pisma vrištala i jecala na sav glas!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila u Maldivima zbog Mladenovog pisma vrištala i jecala na sav glas!

U rijalitiju Maldivi jutros je bilo veoma emotivno, posebno kada je Dalila Moreno dobila pismo od svog dečka Mladena Vuletića.

Naime, Dalila je u Maldivima veoma neraspoložena jer je razdvojena od svog dečka Mladena, koga jako voli, a jutros kada je dobila pismo od njega, nikako nije mogla da obuzda emocije, te je na sav glas počela da jeca i kuka. Mladen joj je napisao, kako jedbva čeka da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izađe, da je čeka u njihovom stanu, kao i da planira da imaju dete čim se završi rijaliti. Njegove reči veoma su pogodile Dalilu, koja sve teže podnosi razdvojenost od njega.

Učesnici su joj pružali podršku i govorili kako treba da se smiri, jer je još malo ostalo do kraja, a ipak ima dečka koji je neizmerno voli i čeka.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.