CENE NA ZLATIBORU IZUVAJU IZ CIPELA: Zimovanje skuplje od Maldiva, posebno naplaćuju POSTELJINU I PEŠKIRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2021, 16:03

CENE NA ZLATIBORU "IZUVAJU IZ CIPELA": Zimovanje skuplje od Maldiva, posebno naplaćuju POSTELJINU I PEŠKIRE

Kako stoji u opisu oglasa, u ponudi dobijate "ceo apartman, sa besplatnim wi-fi internetom i pogledom na planinu".

Na srpskim planinama došlo je do značajnog poskupljenja smeštaja, a uprkos svemu, kapaciteti za praznike su skoro popunjeni.

Tako su na Zlatiboru za novogodišnje praznike ostali samo apartmani čija cena "izuva iz cipela".

U pojedinim oglasima stoji da su apartmani koji su se u novembru izdavali za 25 evra za noć, tokom Nove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poskupeli, te da koštaju 120 evra.

I to nije sve. Pored stoji napomena da ukoliko želite da imate posteljinu i peškire to morate dodatno da platite. I naravno, ne možete da rezervišete manje od četiri noćenja.

Međutim, apsolutni rekorder je jedan apartman na Zlatiboru koji nema uslove koliko dana ćete ostati, ali nudi smeštaj za dve osobe, 31. decembra i 1. januara za neverovatnih 1.330 evra. Samo noćenje, bez bilo kakvog obroka.

"Apartman poseduje jednu spavaću sobu i kupatilo kupatilo. Ima trpezariju, opremljenu kuhinju i popločano dvorište sa pogledom na grad. Za goste su obezbeđeni peškiri i posteljina, a na raspolaganju im je i flat-screen TV sa kablovskim kanalima", stoji u opisu.

Pored cene od tačno 152.862 dinara potrebno je da se plati taksa u iznosu od 470 dinara, ali zato kažu da gosti mogu da dobiju besplatan wc papir.

Ova paprena cena mnoge je šokirala, budući da apartman, iako je uredan, apsolutno ne spada u kategoriju luksuznih. Nema ni saunu, džakuzi, bazen...niti obezbeđene obroke.

Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da bi letovanje na Maldivima ili Zanzibaru ili skijanje u poznatim evropskim gradovima platili čak i jeftinije.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.