Burek je ozbiljno zabrinut : Šta ću bez Tajsonovog parfema?

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burek je ozbiljno zabrinut : Šta ću bez Tajsonovog parfema?

Dok su se izjašnjavali, zbog čega bi voleli da Vladimir Paspalj Tajson napusti serijal „Hotel Maldivi“, Živan Janićijević Burek je imao svoj razlog, zašto da ostane:
Ja onda ne bih imao od koga parfem da uzimam. Njegov parfem je odličan. Ja sam čekao da mi stigne „mošus“ od 100 mililitara iz Franskfurta, ali nije stigao. Tako da, ako izbacite Tajsona, od koga ću da kradem parfem“, pitao se zabrinuti Burek.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burek je ozbiljno zabrinut : Šta ću bez Tajsonovog parfema?

Izvor: Scandal.rs, 08.Avg.2015

Dok su se izjašnjavali, zbog čega bi voleli da Vladimir Paspalj Tajson napusti serijal „Hotel Maldivi“, Živan Janićijević Burek je imao svoj razlog, zašto da ostane:..“ Ja onda ne bih imao od koga parfem da uzimam. Njegov parfem je odličan. Ja sam čekao da mi stigne „mošus“ od 100...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.