Barbika otkrila da je bila u strasnoj vezi sa Dačićevim rođakom

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbika otkrila da je bila u strasnoj vezi sa Dačićevim rođakom

Kako se bliži finale, igra u rijalitiju “Hotel Maldivi” postaje sve prljavija, pa se sve češće iznosi u javnost nešto što se krilo i držalo daleko od drugih. Jelena Kobra, koja je u svađi sa Sanjom Rilaković Barbikom, iznela je podatak da je pevačica bila u vezi sa izvesnim Peđom, što je Barbi veoma povredilo.
Ovde su ljudi jako ljubomorni, naročito kako se bliži finale”, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Barbika. “Sa Jelenom Kobrom sam pričala o svom bivšem dečku Peđi, uz molbu da ga ne pominje jer i ja znam neke njene tajne, pa nisam iznela”.
Dalje, pevačica priča:
“Kao da je zabolelo što sam pozdravila ministra Ivicu Dačića, jer je on šurak mog bivšeg momka. Zaista nisam želela da se oni provlače po novinama, jer sam bila deo te porodice dve godine. Verovatno su pomislili da predstavljam opasnost i da mogu da obezebdim mnogo glasova za finale”.
Na pitanje koga vidi u finalu , Barbi je rekla:
“Ejmi, mada su Luka i Zmaj za mene favoriti”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.