Balša Božović i dalje ćuti o zimovanju na Maldivima

Izvor: Studio B, 11.Feb.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović i dalje ćuti o "zimovanju" na Maldivima

Iako je prvi čovek Demokrata u Beogradu Balša Božović sazvao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o finansiranju narodnih kuhinja u Beogradu, novinare su više zanimala Božovićeva iskustva sa Maldiva. Međutim, odgovore nisu dobili ni danas.

Ni četvrti dan od pisanja Informera, Balša Božović nije odgovorio na pitanje da li je zimovao na Maldivima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i odakle mu novac za letovanje u ekskluzivnom kompeksu gde noć sa doručkom košta i do 1.500 evra. On je uporno na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije odbijao da odgovori na novinarska pitanja.

Božović je umesto odgovora zapretio tužbom protiv Informera i glavnog urednika Dragana J. Vučićevića.

Pomalo u šali, ali i u zbilji, novinare je zanimalo i kakve su narodne kuhinje na Maldivima, ali ni na to pitanje nije bilo konkretnog odgovora.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.