Anastasija Ražnatović zatresla Instagram fotografijama iz MEKSIKA, evo kako se PROVODI

Izvor: 011vodič.com, 13.Apr.2021, 08:14

Anastasija Ražnatović zatresla Instagram fotografijama iz MEKSIKA, evo kako se PROVODI

Popularna lepotica otputovala je na novu egzotičnu destinaciju, odakle redovno objavljuje nove fotografije
Pevačica Anastasija Ražnatović je nakon Maldiva odlučila da otputuje ponovo i aprilske dane provede na novoj toploj i luksuznoj destinaciji. Sudeći po njenim najnovijim fotografijama na Instagramu, opredelila se za prelepi Meksiko!

Ona sa najboljim drugaricama uživa u poznatom letovalištu Tulum, koji vole i brojne svetske zvezde, a snimale su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se dok borave na plaži, ispijaju koktele, ali videlo se i kako se provode u izlascima…
Ovako izgleda njen prolećni odmor:


The post Anastasija Ražnatović zatresla Instagram fotografijama iz MEKSIKA, evo kako se PROVODI appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.