Anabela Tigrica dobila batine u “Maldivima”, a sada mora da plati i kaznu produkciji!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Tigrica dobila batine u “Maldivima”, a sada mora da plati i kaznu produkciji!

Anabela Sćekić Tigrica, odlučila je da ne nastavi svoju borbu za prvu nagradu od 70.000 evra u serijalu “Hotel Maldivi”, čime će, ne samo ostati bez visokog honorara, koji joj pripada po ugovoru koji je potpisala, već će platiti drastičnu kaznu zbog nepoštovanja potpisanih odredbi.

Mada je rado pristala da učestvuje u rijalitiju na Hepi televiziji, ona se posle sukoba sa Jelenom Milovanović Kobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pokolebala i rešila da izađe.

Kako pravila nalažu, njoj je odmah obezbeđen razgovor sa stručnjakom, jer se pretpostavljalo da je u pitanju period prilagođavanja, ali je lekar ustanovio da joj nije potrebna nikakva terapija.

To praktično znači da je ona sposobna za učešće u serijalu na Hepi televiziji, iz kojeg učesnici, prema pravilima, izlaze posle nominovanja i s najmanje glasova publike, ili ih produkcija diskvalifikuje zbog kršenja pravila rijalitija.

Medicinska sestra, koja je izbila u javnost posle afere sa Dejanom Popovićem Tigrom, kojeg je optužila da je primoravao na protivprirodnu blud, tako, umesto da broji zaradu iz rijalitija, moraće da plati 20.000 evra, koliko iznosi kaznena odredba, jer su advokati Hepi televizije podneli tužbu protiv nje.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.