Zorica pljunula Maju: Fu*so ima kao pile da te zadavim!

Izvor: Svet, 13.Okt.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica pljunula Maju: Fu*so ima kao pile da te zadavim!

Maja Nikolić požalila se na upalu bubrega koju je “zaradila” tokom boravka u izolaciji. Pevačica je Radašinu rekla da se prehladila jer ju je on postavio za slugu, a njega je navodno Zorica Marković nagovorila da to uradi.
Kada je Zorica čula šta je Nikolićeva izjavila, uletela je u spavaću sobu i sela na krevet na Majin krevet.
“Fukso, prestani da pričaš o meni! Ne spominji me više nigde, ni ja tebe ne spominjem. Ime moje da nisi stavila u usta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima kao pile da te zadavim! Nisam rekla čoveku da te stavi za slugu, ološu! Reč jednu nisam rekla, je l’ ti jasno?”, urlala je Zorica, a zatim ustala i pljunula Maju.
“Klošarko jedna, je**m li ti mamu u pi**u! Hoćeš da te ubijem sad? Go**o smrdljivo”, nastavila je Markovićeva, a kad joj je Maja rekla da se pomeri, pevačica je sela na njen krevet, ali ju je Nikolićeva jedva izgurala.
Markovićeva se potom posvađala i sa Gabrijelom oko pranja sudova, te skočila na krevet i počela da viče iz sveg glasa. Lepi Mića ju je smirio i zamolio da izađe iz spavaće sobe. Pevačica je raspravu nastavila u kuhinji, vidno iznervirana što joj, kako kaže, neki rade iza leđa.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 6: Zorica izvređala Maju Nikolić, pa je zatim pljunula! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Okt.2015

Netrpeljivost između Maje Nikolić i Zorice Marković je jako očigledna. Naime u toku dana na Farmi 6, Maja se izjavila da je Zorica kriva za njen boravak u izolaciji. Pevačica je burno reagovala na njenu izjavu, pa je počela je da vređa i pljuje...Naime, Maja Nikolić se požalila na bolove u bubrezima,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.