Voli da se pohvali telom: Maja Nikolić se razgolitila u butiku (foto)

Izvor: Svet, 03.Feb.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli da se pohvali telom: Maja Nikolić se razgolitila u butiku (foto)

Pop pevačica Maja Nikolić oslobodila se nakon boravka u rijalitiju “Farma”. Iako se gnuša starleta, pevačica svako malo objavi golišavu fotografiju na društvenoj mreži Instagram.
Ovaj put pokazala je pratiocima kako u butiku isprobava jaknu koju bi nosila kao haljinicu, a u prvom planu su njene grudi i crne gaćice.

A photo posted by >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Feb 3, 2016 at 10:51am PST


Kako Maja obožava da se razgolićuje za društvene mreže, a bogme ima šta i da pokaže, korisnici društvenih mreža polako joj kače etiketu “milfare”.

A photo posted by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Feb 3, 2016 at 10:24am PST

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voli da se pohvali telom: Maja Nikolić se razgolitila u butiku (foto)

Izvor: Scandal.rs, 03.Feb.2016

Pop pevačica Maja Nikolić oslobodila se nakon boravka u rijalitiju “Farma”. Iako se gnuša starleta, pevačica svako malo objavi golišavu fotografiju na društvenoj mreži Instagram...Ovaj put pokazala je pratiocima kako u butiku isprobava jaknu koju bi nosila kao haljinicu, a u prvom planu su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.