VIP ANKETA: Da li bi javne ličnosti radije išle na Cecin ili koncert JK?

Izvor: NaDlanu.com, 28.Maj.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIP ANKETA: Da li bi javne ličnosti radije išle na Cecin ili koncert JK?

Ni tamo ni vamo. Javne ličnosti koje smo ovog jutra uspeli da dobijemo već su donele odluku povodom predstojećih koncerata estradnih diva.

Maja Nikolić: "Ako govorimo o vrsti muzike ne bih otišla ni na jedan koncert ali iz poštovanja prema Ceci koju znam sto godina i Jeleni koju takođe uvažavam - ići ću na oba."Bojana Stojković: "Neću ići na pomenute koncerte samo zbog toga što mi ne prija mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << održavanja. Da su u Areni bila bih tamo svakako. Na Ušću se ne osećam komforno."Boško Jakovljević: "Na koncerte idem samo u inostranstvu jer tamo zaista mogu da se opustim i uživam. Ovde bih morao da budem u VIP delu gde se nikada ne čuje dobro."Suzana Mančić: Obe pevačice su jako interesantne ali ja generalno ne volim gužve tako da ću propustiti i jedan i drugi koncert. Rado ću pogledati ako bude bio snimak na televiziji i osloniti se na prepričavanja kolega."Ava Karabatić: "U junu imam ispite, ne znam da li ću stići da dođem u Beograd ali bih svakako volela da vidim Jelenin koncert jer ona sledi vrhunske standarde i uvek ponudi nešto novo i drugačije."Tanja Vojtehovski: "One su simpatične u tom svom ratu. Muzički sasvim različite. Jelena je marketinški mag i veoma uspešna u provociranju publike dok je Ceca osoba za dugom muzičkom karijerom isprepletenom sa interesantnim segmentima iz njenog života. Volim po nekoliko pesama i od jedne i od druge ali to nije dovoljno da bih išla na koncerte. Nije mi đir muzički."M.N

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.