VB: Fizički obračun Soraje i Maje na javnim nominacijama

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2013, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Fizički obračun Soraje i Maje na javnim nominacijama

Ava Karbatić, Soraja i Maja Nikolić su javno nominovane! Pošto im je Veliki brat napravio iznenađenje, to je poslužio kao idealna prilika da se Soraja fizički obračuna sa Majom Nikolić. U kući na Košutnjaku su se održale javne nominacije. Ukućani su u dvorištu mali jedinstvenu priliku da onome koga više ne mogu da gledaju u rijalitiju zalepe tanjih torte u lice, a tek posle objasne svoje razloge. Posle glasanja najviše nominacija su dobile Soraja, Ava i Maja Nikolić, ali je to ostalo u senci jer je Sara iskoristila priliku da se fizički obračuna sa Majom. Starleta je toliko jako zalepila tanjirić pevačici da je ona zakoračila unazad i raskrvalila usnu. Maja je nasrnula na Soraju i htela da joj "opali šamar, jer nije ona kriva što joj je raskrvarila operisan nos koji je kao surla", ali je Željko sprečio tuču. Svi ukućani su bili prilično zatečeni scenom koje su priredile dve stanarke, a Top je nominovao Soraju upravo zbog nemile scene.Sara, Maja i Ava ni ne slute da će se izbacivanje održati u četvrtak uveče i da to znači da će jedna od njih zauvek napustiti kuću Velikog brata. Polufinale u petak i subotu.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je Soraja "zviznula" Maju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2013

Starleta Soraja Vučelić i pevačica Maja Nikolić umalo se nisu potukle u rijalitiju "Veliki Brat", nakon vrlo grube igre nominacija "tortom u facu"...Naime, ukućani vile na Košutnjaku imali su zadatak da jedni druge nominuju tako što će onima koje više ne žele da gledaju u kući natrljati tortu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.