Uhvaćen SA POZNATOM STRARLETOM: Pukla bruka, Car ponovo vara trudnu Aleks - isplivala SKANDALOZNA PREPISKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 21:58

Uhvaćen SA POZNATOM STRARLETOM: Pukla bruka, Car ponovo vara trudnu Aleks - isplivala SKANDALOZNA PREPISKA

Po informacijama koje samo cure, čini se da Filip i pored trudne devojke pokušava da zaflertuje sa drugim starletama. Nakon što je Maja Marinković priznala da ga još voli i da su se čuli u toku leta, Ava Karabatić je pokazala svoju prepisku.

Iako je Aleksandra Nikolić u drugom stanju i trenutno se nalazi u Crikvenici, kod Filipa Cara, što njega ne sprečava da pokušava da ostvari kontakt sa drugim devojkama, a koje su vrlo poznate javnosti.

Maja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković je u toku dana obelodanila da je dva meseca bila u kontaktu sa Filipom, čak i pored tog ašto je Aleks trudna, a sada je obelodanjen još jedan njegov "krivolov".

Društvenim mrežama kruži Filipova prepiska sa Avom Karabatić, odnosno, Filip je sve vreme pokušavao da ostvari komunikaciju sa njom, pa ju je zvao i pisao poruke, a Ava je sve to obelodanila, kako bi objasnila da snimak zapravo nije njen.

- Jesi li ovo stvarno ti? - upitao je Car.

Ava je, zatim, napisala da video nije njen i da ovim želi da stavi tačku na tu temu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijaltija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.