Tri novogodišnja pitanja za Maju Nikolić

Izvor: Prva.rs, 29.Dec.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri novogodišnja pitanja za Maju Nikolić

Kako je biti Maja Nikolić na izmaku 2017?
- Veoma dobro u svim najvažnijim životnim kategorijama, tako da je ispraćam uz mnogo zahvalnosti. Moja porodica Novu 2018. dočekuje srećna i zdrava, što mi je najvažnije. Imam mnogo želja i planova za narednu 2018, verujem da će doneti i nove poslovne prilike i neka lepa putovanja.
Da možeš proteklu godinu da sažmeš u 150 minuta, kojih bi to 150 >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << minuta tvog života bilo?
- 50 minuta za drage ljude, 50 minuta posla i  i 50 minuta putovanja je idealan odnos za mene! Baš bih tako projektovala svojih 150 minuta.
Šta bi šapnula Deda Mrazu i mnogo se nadala da će da ti ispuni?
- Ja mu neprestano šapućem i čini mi se da me uglavnom čuje. Već se navikao da uvek težim nečemu novom, zanimljivom, pa ga ni ove godine neću iznenaditi. Šapnem mu i one želje da se neke stvari ne promene, a to je ljubav u mojoj porodici i divan odnos kakav imam sa kolegama u "150 minuta".​
Dragi ljudi, PRVA.RS želi vam da vam u 2018. sve bude po volji i želji!
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Godina investicija za Nišlije

Izvor: RTS, 29.Dec.2017

Za jug Srbije ovo je bila godina investicija. I za narednu godinu Nišlije su poželele nova ulaganja, ali pre svega dobro zdravlje. . "Zdravlje, to je najvažnije". "Zdravlje, ništa više". "Zdravlje je najpreče",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.