TREBALO JE DA GA VODE NA KLINIKU ZA ODVIKAVANJE! Maja Nikolić nakon smrti Saše Vidića ogorčena na kolege Mrzeli su ga

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 22:32

"TREBALO JE DA GA VODE NA KLINIKU ZA ODVIKAVANJE!" Maja Nikolić nakon smrti Saše Vidića ogorčena na kolege "Mrzeli su ga"

Osula paljbu po kolegama sa estrade!

Poznata pevačica Maja Nikolić gostovala je u emisiji na RED televiziji i tom prilikom se dotakla tragedije i nedavne smrti poznatog kreatora i stiliste Saše Vidića.

Maja je najpre ponovo potkačila kolege zbog kreatora Saše Vidića:

- To mi je jako zasmetalo. Ja jesam bila u dobrim odnosima s njim, izlazili smo jedno vreme zajedno. Na estradi se jasno zna sve. Ne treba pričati javno o tome, nego treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći, odvesti na kliniku za odvikavanje od zavisnosti. Toliko izjava od pevačica i kolega. Svi znamo koliko su ga mrzeli, ja sam jedina osoba koju Saša nije pljuvao, jer nisam licemerna i dvolična - otkriva pevačica.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.