SUBS Pobednik 021 najuspešniji na Kupu Vojvodine u Savateu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBS "Pobednik 021" najuspešniji na Kupu Vojvodine u Savateu

U Sportskoj hali u Žablju u nedelju 17.11.2019. održan je KUP Vojvodine u Savateu za sve uzraste. Nastupilo je 109 takmičara iz 10 klubova a najuspešniji je bio SUBS "Pobednik021" iz Novog Sada.

SUBS "Pobednik021" ovo takmičenje upamtiće po lepim emocijama kao i brojnim osvojenim medaljama. Ovaj klub dobitnik je Pehara za najuspešniji klub na Kupu sa osvojenih 8 zlatnih, 9 srebrnih i 2 bronzane medalje.

Zlatnim medaljama ovenčani su Mila Prošić, Vuk Letić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Luka Nikolić,Anja Vukov, Maja Vorkapić, Nikola Nenezić, Nikola Gabrić i Luka Miletić. Srebrne medalje pripale su Dunji Milanović, Miji Otašević,Arijani Otašević, Emi Nikolić, Jeleni Ninkov, Nikolini Stajić, Filipu Djukiću i Radomiru Milanoviću dok su bronzane medalje osvojili Filip Vujović i Marko Bakić.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.