SPREMITE SE ZA SVADBU DECENIJE! Veliki šef objasnio pravila spektakla! Aleks i Janjuš se sele, Maja ne zna šta ju je snašlo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 09:16

SPREMITE SE ZA SVADBU DECENIJE! Veliki šef objasnio pravila spektakla! Aleks i Janjuš se sele, Maja ne zna šta ju je snašlo! (VIDEO)

Uzbudljivo!

Odmah nakon emisije "Pitanja novinara", Veliki šef je poslao pismo zadrugarima, kako bi ih obavestio o pravilima svadbe Aleksandre Nikolić i Janjuša. Pismo je pročitao Fran Pujas, ovonedeljni vođa.

- Dragi zadrugari, kao što znate sutra je veliki dan. Aleksandra i Janjuš će stati na ludi kamen. Neophodno je da pratite upustva. Mladoženja ne sme da vidi mladu, zato će ona spavati u hotelu, a u 11 će biti organizovan frizer. Mladoženja mora da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmoran i spavaće u rehabilitaciju. Sutra u 13h morate biti spremni za svadbu decenije. Evo kako treba da izgleda svadba, mlada mora da ima nešto plavo, nešto novo, nešto tuđe i nešto staro. Mladoženja dolazi do hotela sa svatovima, mladini će kiti goste. Mladoženja treba da pogodi jabuku. Igraćete kolo, svatovi će ići za mladom i mladoženjom na venčanje. Mladoženja treba da prebaci mladu preko praga. Stari svat objavljuje da počinje veselje - stajalo je između ostalog u pismu.

Maja Marinković se odmah uspaničila kada je čula ovo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGROMNA RAZLIKA U GLASOVIMA! Publika je odlučila - Evo ko je zauvek IZBAČEN iz "Zadruge"!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 03:39

Niko nije odneo pobedu u igrici!..Još jedna uzbudljiva sedmica u rijalitiju "Zadruga 4" privodi se kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red je došlo ono najvažnije - izbacivanje...Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima bio je Fran Pujas, a on je za potrčke izabrao Filipa Cara i Sanju Stanković...Učesnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.