SISAMA TRAZI GLASOVE Maja Nikolic na bilbordima Republikanske stranke

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SISAMA TRAZI GLASOVE Maja Nikolic na bilbordima Republikanske stranke

Pevačica Maja Nikolić slikala se za bilbord Republikanske stranke, a slogan su stihovimi njene nove pesme

Izborna trka ove godine pretenduje da postane najurnebesnija do sada, budući da je pevačica i učesnica brojnih rijaliti programa, a nedavno se priključila takozvanim republikancima Nikole Sandulovića, i odmah postala šef kabineta direktora stranke i osvanula na bilbordima širom zemlje! >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Obučena u belu čipkanu haljinu, sa biserima oko vrata, zavodljivom pogledom i isturenim dekolteom, poručuje:

"Republikanska stranka - bolja nego ikada", kako glasi i naziv njene pesme. Nikolićeva je ubeđena da podrška njenoj stranci iz dana u dan raste, te da su na dobrom putu da ugroze i samog premijera.

- Dogovor je da ja budem na bilbordu, jer sam javna ličnost koja ima karijeru dugu 24 godine. Sigurno ćemo imati 15 poslaničkih mesta, mada bih ja volela da ih imamo 24. Mi za razliku od trenutne vlasti ne lažemo, smanjićemo stopu nezaposlenosti, borićemo se za socijalna prava, naročito prava samohranih majki! - kaže Maja.

- Svi nas se plaše, pa čak i Vučić - uverena je Maja. Ona se pohvalila i da je, iako je promo-lice republikanaca, otišla na prijem kod Karađorđevića, jer se zalaže "za kralja i monarhiju, a ne za predsednika".

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.