RIJALITI POSVUDUŠE: Tužna istina o našim glavnim rijaliti zvezdama

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJALITI POSVUDUŠE: Tužna istina o našim glavnim rijaliti zvezdama

Kada ste poslednji put čuli za koncert Zorice Marković ili Maje Nikolić ili predstavu Jelene Golubović? Ne možete da se setite? Pa, ovi likovi su toliko u rijaliti šou programima da im je to jedini izvor prihoda, a verovatno se i oni iznenade kad im ponude neki profesionalni angažman. I dok vi sa svakim novim rijalitijem prevrćete očima kad shvatite da ćete opet gledati istu ekipu, može se naslutiti da ovim "rijaliti posvudušama" život van malih ekrana nije baš sjajan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Možda vas i ove učestale kiše koje su pogodile našu državu poslednjih dana posete i na veliki hit "Lijte kiše"Zorice Marković, pa ga i zapevate, jer ipak više možete istrpeti tih 3 minuta i 45 sekundi, nego da gledate njene napade histerije i pretnje po nekoliko sati na TV-u. Bilo kako bilo, Zorka poznata po rečenici i skečevima na Internetu "Krv ti je***", može uskoro da se kandiduje za Ginisovu knjigu rekorda po učestvovanju u rijaliti šou programu. Zorica je bila po jednom u "Velikom bratu“, "Dvoru", "Akademiji debelih" i "Parovima", a u "Farmi" čak tri puta.

Zbog čega je drže u rijalitijima?

Diže rejting čestim psovkama, svađama, a na Fejsbuku postoji i grupa "Dnevna doza Zorice Marković" sa fotomontažama koja će vas nasmejati do suza...

Upoznali ste ga kao pčelara iz Kupinova i od tada nije napredovao, barem kada je reč o zanimanju. Postao je poznat kao učesnik u rijaltijima, propali kockar kako ga zovu ukućani u "Parovima", ali i neko ko se trudi da učešćem u ovim šou programima i preživi. Prokockao je sve što je imao, pa ga posle "Velikog brata", “Farme”, Mikija sada gledamo u petom po redu rijalitiju na Hepi televiziji.

Zbog čega ga drže u rijalitijima?

Mnogi kažu da je zabavan. Ima "narodski pristup" što se većini stanovništva koji gleda ovu vrstu zabave najviše i dopada.

Ostatak teksta pročitajte na sajtu 24sata.rs ili klikom OVDE.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.