Prvo OGLAŠAVANJE Filipa Cara o Maji Marinković - ISKRENO o bivšoj devojci: ČULI SMO SE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 14:12

Prvo OGLAŠAVANJE Filipa Cara o Maji Marinković - ISKRENO o bivšoj devojci: "ČULI SMO SE..."

Filip Car gostovao je u emisiji Osmana Karića i progovorio o Maji Marinković i kako je njeno oglašavanje za medije uticalo na njegov život i vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car gostovao je u emisiji Osmana Karića na društvenoj mreži Tik Tok i tada dao svoj stav o bivšoj devojci Maji Marinković.

On je sada u srećnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, pobednicom rijalitija "Zadruga 6" sa kojom čeka bebu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Znaš kako, iskreno da ti kažem otkad je ona ušla ja sam rekao Aleksandri uf dobro je - rekao je Filip.

- Ona je stalno išla po emisijama, konstantno je davala izjave i pokušavala da ugrozi i razvali naš odnos - rekao je Car.

- Pošto nije uspela u rijalitiju pokušavala je od prvog dana izlaska napolju, do tog jednog momenta gde smo Aleksandra i ja imali krizu u vezi. Ja sam sebi dozvolio da joj dam pristupa i da ona od ta dva puta što smo se čuli napravi od komarca magarca i to toliko prezentuje - rekao je Filip.

- Na kraju je sama sebe odala, ako kaže kako sam čuo da me voli onda je jasno ljudima zašto je napolju radila takve stvari, a ne kao da bi u nekom smislu mene i Aleksandru raskrinkala. Tako da po pitanju nje nemam ja šta tu previše da kažem - završio je Car.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.