Proživljavala pakao.. Maja Nikolić se oglasila i PODRŽALA Tanju Savić, evo koji SAVET joj je dala

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 16:28

"Proživljavala pakao.." Maja Nikolić se oglasila i PODRŽALA Tanju Savić, evo koji SAVET joj je dala

Prolazila je kroz isti problem kao i Tanja...

Kao bomba odjeknula je vest da suprug Tanje Savić ne dozvoljava da pevačica viđa decu, koju je pre nekoliko meseci odveo za Australiju. Tanja je za medije izjavila da decu nije viđala već pet dana, te svaki put kad ih pozove oni joj odbiju poziv ili je blokiraju.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jul 30, 2020 at 12:49pm PDT

Pevačica je neutešna, pa se odlučila na prvi korak. Obavestila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je policiju Srbije, kao i Australije i prijavila je slučaj vlastima.

Agonija kroz koju pevačica trenutno prolazi, jako je teška i stresna, pa su se tim povodom oglasile brojne kolege, koji ističu podršku Tanji Savić.

Među njima i Maja Nikolić koja je prošla pravu golgotu u borbi za starateljstvo nad svojim sinovima. Ona je za domaće medije izjavila:

A post shared by Maja Nikolic Official (@majanikolic_official) on Jul 15, 2020 at 5:18am PDT

- Čula sam šta se dešava Tanji. Ona mora da reaguje što pre, da se obrati vlastima. Ja sam sigurna da će joj naše vlasti izaći u susret i pomoći joj koliko su u mogućnosti. Ja sam šest godina proživljavala pakao, bila sam uporna, borila sam se kao lavica, jedva sam živa ostala i sada sam ja jedini staratelj mojoj deci, a otac može da ih gleda jednom mesečno i to u centru za socijalni rad - izjavila je Maja za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.