Pokazala prsten: Maja Nikolić obaveštava fanove o udaji (foto)

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazala prsten: Maja Nikolić obaveštava fanove o udaji (foto)

Pevačica Maja Nikolić posle završetka Farme uživa u slobodi i redovno objavljuje fotografije na Instagramu.
Ovog puta je zbunila svoje pratioce fotografijom i komentarom koji je pstavila uz nju. Naime, Maja je postavila sličici prstena, pa je to zaintrigiralo njene pratioce.
“Maki, da li je ovo znak da se uskoro udaješ?”, glasilo je pitanje jednog pratioca.
“Prsten je znak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ispunjenja – pun krug, kada ti sve ide u životu. Neću se više nikada udavati, nisam ja za to”, objasnila je pevačica.

A photo posted by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Jan 9, 2016 at 6:57pm PST


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pokazala prsten: Maja Nikolić obaveštava fanove o udaji (foto)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Pevačica Maja Nikolić posle završetka Farme uživa u slobodi i redovno objavljuje fotografije na Instagramu...Ovog puta je zbunila svoje pratioce fotografijom i komentarom koji je pstavila uz nju. Naime, Maja je postavila sličici prstena, pa je to zaintrigiralo njene pratioce...“Maki, da li je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.