POZIRA, PA POMERA OGRTAČ Šokantan snimak Maje Nikolić ugledao svetlo dana

Izvor: Svet, 07.Jul.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIRA, PA POMERA OGRTAČ Šokantan snimak Maje Nikolić ugledao svetlo dana

Pevačica i učesnica mnogobrojnih rijalitija snimila je kako isprobava stvari tokom šopinga, a video se uveliko komentariše na društvenim mrežama.
Maja Nikolić je svima pokazala snimak na kom je vidimo u veoma provokativnom izdanju, dok su u prvom planu njene grudi, ali i seksi kupaći kostim.
U par navrata pomerila je ogrtač, pa smo imali prilike da vidimo na koji način je rešila da zagolica maštu muškaraca.


Evo snimka da pokažem da ne koristim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fotošop🇬🇷❤️Top💣👙This is the video which shows that I don’t use photoshop for the body,because I made my self ready by training for the summer🇬🇷💣👙👑 #picoftheday #loveyouall #nophotoshop #nofilter #body #readyforsummer #love #greece #happy #july #fun
A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Jul 4, 2018 at 8:39am PDT


SvetSvet
The post POZIRA, PA POMERA OGRTAČ Šokantan snimak Maje Nikolić ugledao svetlo dana appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.