Onlajn program 10. maja, na rođendan pokojnog vođe Idola: Dobri duh Vlade Divljana

Izvor: OkRadio.rs, 09.Maj.2020, 13:36

Onlajn program 10. maja, na rođendan pokojnog vođe "Idola": Dobri duh Vlade Divljana

Ostavio je neizbrisiv trag na jugoslovenskoj i srpskoj muzičkoj sceni, a sutra bi mu bio 62. rođendan Koncert pod nazivom "4 maljčika", klavirskog dua Aleksandar Šandorov - Nemanja Nikolić, bio je planiran za sutra, na rođendan Vlade Divljana, ali je pomeren zbog pandemije za jesen.   Međutim, publika i pratioci ovih muzičara na društvenim mrežama biće u prilici da na drugačiji način obeleže 10. maj, jer će tog dana biti aktivan link na "jutjub", kanalu "Nemanja Nikolić pijanista" na kojem će biti emitovan promotivni spot tog koncerta.   Spot je snimljen u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, a autor je Dušan Stojančević.   Kako objašnjavaju autori, naslov nastupa...
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Jutjub

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Rođendan Vlade Divljana, promotivni spot na Jutjubu (VIDEO)

Izvor: Danas, 10.Maj.2020, 08:01

Koncert pod nazivom 4maljčika, klavirskog dua Aleksandar Šandorov-Nemanja Nikolić bio je predviđen da se održi 10. maja na rođendan Vlade Divljana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.