Olivera Kovačević demantuje glasine: Nije istina da Nataša Miljković napušta RTS

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera Kovačević demantuje glasine: Nije istina da Nataša Miljković napušta RTS

Vest o ukidanju emisije “Studio 3″ na RTS, koju su vodili Nataša Miljković, Maja Nikolić i Slavko Beleslin, odjeknula je veoma glasno.

Društvene mreže i tabloidi “uhvatili” su se za poruku koju je na svom Tviter nalogu ostavila jedna od autora, Nataša Miljković.

Pojedini mediji protumačili su ovo kao svađu između Miljkovićeve i Olivere Kovačević, nove glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << urednice Zabavnog programa RTS.

Olivera Kovačević je na Večernje novosti potvrdila da svađe nije bilo i da je neće ni biti, jer će svi zaposleni na RTS raditi ono što će doprineti kvalitetu i većoj gledanosti ove kuće.

“Nataša Miljković i Maja Nikolić uskoro će početi da vode novu trosatnu emisiju koja će se emitovati svakog radnog dana”, otkriva Olivera Kovačević.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.