Odbila lovu: Ja sam nacionalista! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Feb.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbila lovu: Ja sam nacionalista! (VIDEO)

Maja Nikolić odbila nagodbu sa Semirom Džankovićem zbog napada u rijalitiju Farma.

Foto: YouTube/MONDO

Mladi pevač, koji odgovara pred zakonom zbog napada na Tamaru Đurić i Maju Nikolić, rekao je za domaću štampu da je pokušao da se nagodi sa Majom.

"Tamara je odustala od krivičnog gonjenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odlučio sam da popričam i sa Majom, dovoljno mi je što me država tereti zbog incidenata. Smatram da nisam kriv jer sam postupao u afektu. Potrošio sam mnogo novca na advokate, pa mi nije velika šteta da joj ponudim nešto. Probaću razgovorom, ali ako ona bude insistirala, ponudiću i pare. JEdino mi je ona spas od robije ili ogromne kazne", rekao je Novopazarac "Kuriru".

Maja je u izjavi istom listu odbila bilo koji vid "dogovora".

"Za pljuvanje u lice dok pevam himnu svoje države nema nagodbe! Veliki sam nacionalista, i ništa mi nije preče od toga", rekla je ona.

Podsetite se incidenta!

Maja vs. Gabi, Semir - Rat pesmama /Tamo daleko...by bambi_bambi
Pogledaj vesti o: Farma,   Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.