Novinarka N1 Maja Nikolić dobitnica nagrade NUNS-a

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka N1 Maja Nikolić dobitnica nagrade NUNS-a

Novinarka N1 televizije Maja Nikolić ovogodišnja je dobitnica NUNS-ove nagrade za istraživačko novinarstvo u konkurenciji elektronski mediji.

Novinarka N1 nagrađena je za priču: "Naprednjački "botovi“ iz rumunske kuhinje", emitovan na TV N1 u januaru 2017. godine. Taj prilog možete pogledati OVDE.

Jelena Veljković dobila je nagradu u kategoriji štampani mediji, za tekst "Tajna Vučićeve kafane", objavljen u nedeljniku Vreme u septembru 2016. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljene nagrade za istraživačko novinarstvo

Izvor: B92, 10.Maj.2017

Novinarka televizije N1 Maja Nikolić dobitnica je nagrade za istraživačko novinarstvo u kategoriji elektronskih medija...Tu nagradu dodeljuje Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa ambasadom Sjedinjenih Američkih država u Beogradu...Nagradu je osvojila za prilog "Naprednjački botovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.