Nova ujdurma Maje Nikolić: Osvetiću se, staviću joj g**na u kosu!

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ujdurma Maje Nikolić: Osvetiću se, staviću joj g**na u kosu!

Stanija Dobrojević i pevačica Maja Nikolić od samog početka “Farme” su u sukobu. Maja ne bi bila to što jeste da svoj mandat kao gazdarica imanja u Lisoviću ne bi iskoristila da nastavi sa provokacijama na račun Dobrojevićeve. Najpre je izabrala za slugu…
Danas je došlo do ozbiljnog sukoba između njih kada je Maja polivala Staniju kafom i vodom, (pogledajte ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ), zbog čega je ona želela da napusti rijaliti. Uzvratila je Nikolićevoj da nije ni čudo što su joj oduzeli dete, zbog čega je ona toliko pobesnela da već planira osvetu.
Maja je nekolicini Farmera ispričala kako će se osvetiti Staniji.
“Ja sam se svima koji su mi nešto uradili osvetila. I njoj ću da se osvetim, vratiću joj duplo. U kosu ću da joj upletem go**a, eto to ću da uradim. Ona mnogo voli kosu, a ako ne nađem go**a, nešto drugo ću da joj stavim”, pričala je pobesnela Maja.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nova ujdurma Maje Nikolić: Osvetiću se, staviću joj g**na u kosu!

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2015, 06:44

Stanija Dobrojević i pevačica Maja Nikolić od samog početka “Farme” su u sukobu. Maja ne bi bila to što jeste da svoj mandat kao gazdarica imanja u Lisoviću ne bi iskoristila da nastavi sa provokacijama na račun Dobrojevićeve. Najpre je izabrala za slugu…. Danas je došlo do ozbiljnog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.