Nikolić spreman da preuzme veliko breme vlasti

Izvor: S media, 05.Apr.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić spreman da preuzme veliko breme vlasti

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je u Titelu da Srbiji treba nova vlast i predsednik koji poznaje svoj narod, koji sa svojim narodom živi i naglasio da je spreman da sa SNS i njenim koalicionim partnerima od 6. maja preuzme veliko breme vlasti i veliku odgovornost.

Nikolić je na predizornom skupu rekao da sve zavisi od njihove olovke 6. maja i podsetio na transparent naprednjaka koji je prethodno video u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Baču, a na kome je pisalo "Zgazimo ih olovkom".

Nikolić je rekao da na predstojećim izborima građani kojima je lepo i koji napreduju glasaju za aktuelnu vlast, a oni, kojih je velika većina u Srbiji i koji su u proteklom periodu osiromaseni, glasaće za promene.

Te promene, kako je istakao predsednički kandidat SNS doneće ta stranka sa svojim koalicionim partnerima.

Tadić povredio ruku na košarci

Dačić: Tadić i Nikolić misle da je cela Srbija zaljubljena u njih!

Tadić nastavlja da živi u predsedničkoj vili

Nikolić je optužio aktuelnu vlast da je proteklih 12 godina obmanjivala građane obećavši im ono što kasnije nije ostvareno i dodao da su građani Srbije "prevareni obećanjima o 200.000 novih radnih mesta ili o tome da će svako dobiti po 1.000 evra od akcija".

On je pozvao građane da 6. maja na izborima na svim nivoima "skinu vlast DOS-a" koji je, kako je rekao, "u proteklom periodu loše vladao i bilo je dobro samo predstavnicima vlasti i kriminalcima".

"Mi smo spremni da preuzmemo odgovonosnost i da pokrenemo Srbiju", naglasio je Nikolić koji je sa svojim saradnicima i koalicionim partnerima posetio titelski mlin, koji je sada u vlasništvu preduzetnika Radomira Trivunovića.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.