Izvor: Svet, 09.Sep.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučiće i da leti: Maja Nikolić ima audija, a dečko će da joj kupi avion!

Maja Nikolić se u razgovoru za bosanski Ekspres magazin pohvalila da će uskoro dobiti dozvolu za pilotiranjr, kao i da "sadašnji" dečko namerava da joj kupi heliktorer ili cesnu. "Ostao mi je još jedan ispit i postaću pilot. Moj sadašnji dečko namerava da mi kupi helikopter ili onaj manji avion "cesna", koji ima četri sedišta, što mi je bila dodatna motivacija da se obučim za pilotiranje.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Nikolić postaje pilot!

Izvor: S media, 09.Sep.2011

Zvuči neverovatno ali pevačica Maja Nikolić pohvalila se da će uskoro dobiti dozvolu za pilotiranje, kao i da "sadašnji" dečko namerava da joj kupi heliktorer ili avion...Izgleda da je Maji Nikolić dosadilo da peva i da se pravi probleme u rijaliti šoovima, jer će uskoro početi da pilotira!...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.