Napustila RTS!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napustila RTS!

Voditeljku Maju Nikolić ubuduće ćemo gledati na Prvoj srpskoj televiziji.

Foto: Prva

Jednu od najharizmatičnijih i najlepših TV lica Srbije, Maju Nikolić, uskoro ćemo gledati na programu Prve televizije. Ugovor sa popularnom voditeljkom već je potpisan, a Maja će od ponedeljka, 29. februara početi da vodi novu emisiju "150 minuta", planiranu u okviru prolećne programske šeme.

Reč je o zabavno-informativnoj emisiji pod nazivom "150 minuta" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja će se svakog radnog dana od 14h baviti aktuelnim temama iz cele Srbije ali i pričama iz oblasti zdravstva, roditeljstva, popularne psihologije, kulture i iz sveta poznatih. VIP gosti, zabavni izazovi i muzički segment takođe su deo ovog svojevrsnog popodnevnog programa koji je namenjem svima koji žele da se informišu, zabave, relaksiraju i nasmeju.

"Srećna sam i uzbuđena zbog saradnje sa Prvom televizijom. U životu i u poslu treba težiti novim izazovima, treba težiti novom profesionalnom ostvarenju, a ja sam sigurna da sam na pravom mestu za to. Nadam se da će gledaoci zavoleti emisiju i da će ih zainteresovati i zabaviti. Radujem se druženju već od 29. februara", navodi voditeljka u saopštenju Prve.

Nikolićeva je karijeru započela na BK televiziji, da bi prešla na Radio-televiziju Srbije i postala jedno od njenih zaštitnih lica. Ono čime se, pored uspešne karijere, posebno ponosi jeste njena porodica. Maja Nikolić je udata i majka troje dece.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.