Napušta estradu: Maja postaje ozbiljna biznismenka!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napušta estradu: Maja postaje ozbiljna biznismenka!

Pojedini ovdašnji mediji ponovo su stavili Maju Nikolić na stub srama, objavljujući vest da je ona direktorka fantomske firme koja se bavi prodajom nepostojeće franšize i tako vara potencijalne kupce.

S druge strane, Maja je baš uporna da izgradi svoje ime u poslovnom svetu i doda sebi još jedan uspeh, o kojem cela Srbija danas polemiše. Naime, Nikolićeva je postala direktor firme “Špar”, koja još doslovno nije ni otvorena, ali svoje velike planove već iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u javnost. Pomenuta firma, tvrdi se u Majinoj najavi, otvoriće 12.000 maloprodajnih objekata, zaposliti 120.000 ljudi, a sama plata zaposlenih iznosiće minimalno 500 evra, s tim da su planirane čak i donacije lokalnim samoupravama u iznosu od 150.000 evra.

“Stojim iza svega što se navodi na sajtu firme “Špar” i tvrdim da to nije nikakva fantomska firma, jer ja nikada nisam radila u izmišljenim institucijama. Pet godina sam već u privatnom biznisu i moje ime je itekako poznato u biznis krugovima. Za sve detaljne informacije koje su vezane za sam plan delovanja firme na srpskom tržištu, najbolje je da pozovete mog savetnika, a inače i sina vlasnika kompanije, gospodina Đuricu Danikov Vorgića. On je dostupan i ovlašćen da daje sve informacije u vezi srpske kompanije “Špar”, a ne tamo neke austrijske firme s kojom su nas pomešali neupućeni novinari. A jedina istina je da ću biti uspešan menadžer, zbog čega ću i napustiti estradu, to jest pevaću samo na pojedinim festivalima”, kaže za Svetov portal Nikolićeva i najavljuje tužbu medijima koji su, kako kaže, doveli u pitanje verodostojnost firme i ukaljali njen obraz:

“Izjave i naslove koje čitam u današnjim novinama ne želim ni da komentarišem. Tužiću ih, pa će sve to sudskim putem da se reguliše… Ali jedno sigurno mogu da kažem, a to je da nisu tačno objavljene moje izjave, već su izmišljeni tekstovi kao što je i izmišljeno da se moj advokat ne javlja na telefon.”

Nikolićeva najavljuje i konferenciju za medije.

“Za sutra sam, baš povodom nejasnoća oko moje pozicije u firmi, sazvala konferenciju za novinare, kojoj će prisustovati deset televizijskih kuća i dvadesetak novinara iz raznih dnevnih i nedeljnih izdanja. A što se tiče sporne fotografije na zvaničnom sajtu firme “Špar”, na kojoj mi, vidim takođe zameraju, tu polemici mesta nema… Sasvim sam normalno obučena, u crnoj suknji, izgledam kao prava poslovna žena, a što se dekoltea tiče, pa ja sam ga uvek imala. S vlasnikom firme sam u prijateljskim odnosima, i tako će i ostati jer je gospodin oženjen i otac dvoje dece”, zaključuje Maja Nikolić razgovor za naš portal.

Autor: Milan Milošević

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.