NJENA PORODICA ME NE MOŽE SMISLITI! Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom, pa žestoko potkačio Maju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 07:25

"NJENA PORODICA ME NE MOŽE SMISLITI!" Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom, pa žestoko potkačio Maju

"Mislim da ima te paranoje, ona je stvarno jako ljubomorna."

Filip Car je sinoć bio gost pred izbacivanje a jedna od glavnih tema je bila njegov odnos sa Majom Marinković i Aleksandrom Nikolić.

Prvo pitanje koje je voditelj Marko imao jeste kako je Filip proveo dan i kako se oseća danas.

- Bio sam nervozan zato što bilo koji praznik, a da nisam sa svojima kući bude mi tenzija.. Danas ono nervoza, nisam mogao jutros ni spavati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda moji naravno mi napišu čestitku dve reči.. Ne očekujem ja od njih nešto sad o nekome da će pisati, ali očekivao sam da mi bar napišu da su dobro kući i to. Dve reči su napisali, negde kad analiziram vidim da je sve ok.

Filip je na samom početku razgovora otkrio da li može da zamisli da Aleksandru odvede u Crikvenicu i upozna je sa porodicom.

- Nadam se da hoću. Desilo se svašta, njena porodica me ne može očima gledati. Ja ih i razumem, mislim da moji nisu protiv tog odnosa. Nisu je spomenuli, ali vidim da su poslali šejker jedan plavi jedan roze.. Mislim da nemaju ništa protiv tog odnosa mada su se desile turbulencije. Mislim da bi se moglo desiti vrlo lako da po prvi put dovedem žensku osobu kući iz rijalitija. - rekao je Car.

- Ujutru kad legnem vrtim film, stvarno me ne bi bilo sramota da nju upoznam sa roditeljima, sa sestrom kući. Ona ima elementarnu inteligenciju.. Ne bih morao razmišljati kako će se ponašati kući i tako.. Ja sam ušao ovde pre 4 meseca, šta mi se sve izdešavalo.. mislim da sam sad stvano onako pri zdravoj svesti i pameti. Želim sačuvati i nju i sebe..

- Mislim da ima te paranoje, ona je stvarno jako ljubomorna. Gledaoci možda ne vide na njoj, ali ona je stvarno ljubomorna, njena ljubomora i posesivnost imaju smisla s obzirom šta se sve desilo. Došlo je do tog stadijuma da me pita za Anu Ćurčić. Danas kad sam zvao Šarmen da jede, vidim po pogledu da joj ne prija. Rekao sam joj danas ako joj to smeta, neću se ni Slađi obraćati.

Filip je otkrio i kakav odnos ima sa Majom.

- U svakom izlaganju provuče Aleksandru i mene. Kad god se vrati kaže da je Maja provocira. Svako izlaganje, svaki komentar, u svemu provuče nas. Znam šta joj je cilj, jednostavno, nije to sa Majine strane ni neka ljubav, to je više da ona dokaže da ja nju volim i njen kompleks..

Zatim je rekao kako vidi Majin i Zvezdanov odnos.

- Ne mogu to definisati jer ja to niti gledam, niti pratim. Vidim za stolom da je neka tema, ne provodim toliko vremena u kući. Na Zvezdanu se vidi da on ima potrebu da flertuje sa devojkama, da baci rovac, a njoj to odgovara. Maja je dobra sa Anom, veruje da je to napolju zanimljivo. Da su Anđela i Zvezdan ne tako idealan par, pa je to napolju zanimljivo. Onda, pošto je dobra sa Anom čim povređuje Anđelu negde prija Ani. Maja k'o Maja, njoj imati seks nije nešto sad specijalno u pitanju. Voli da je bitna da se meša u nečiji odnos i tu ona povezuje u svojoj glavi.. - rekao je Car.

Filip je prokomentarisao i njegov i Žanin odnos, te otkrio da li su priče da su bili zajedno istinite.

- Priče nisu istinite. Zaista nismo imali nikad ništa, ni kombinaciju, ni bilo šta. Napolju je ona često znala meni da se javlja, da idemo na kafu, u izlazak, da me ispituje za rijaliti.. Imala je čak i fiks ideju da uđemo na isti dan. Ja ne volim takve stvari, meni je totalno suludo da uđem sa ženom. Negde da ja s polja razmišljam o tim nekim stvarima, o kojima razmišlja Žana, mene to stvarno ne zanima. - rekao je Car.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.