Monodrama Lilika večeras u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monodrama "Lilika" večeras u CK13

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu večeras u 20 časova biće odigrana monodrama "Lilika" - pozorišna slika iz života.

Monodramu je režirala Sonja Petrović, a igra Maja Nikolić, navodi se u pozivu.

Milica Sandić Lilika je devojčica u pubertetskim godinama koja se suočava sa odrastanjem u teškim uslovima porodičnog siromaštva, nasilja i zanemarenosti.

Radnja se dešava u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čika Andrinoj šupi za drva u kojoj Lilika provodi vreme kada niko nije tu, stvarajući savršen, magičan svet za sebe u kome je bezbedna. Veče uoči njenog odlaska u Dom, Lilika deli svoju istinu, intimno, smelo i iskreno. Priča priču punu suza i smejanja, neznajući da je podelila sudbinu sa hiljadama drugih devojčica na svetu, kaže se u najavi.

Muziku za predstavu uradio je Daniel Aleksandar – Halo cinacija/Unfoundsound Records, plakat Srđan Đurić, dok je za tehničku podršku zadužen Aleksandar Rajić.

Ulaznice za predstavu staju 200 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.