Milan Milošević joj preneo informacije, Maja se odmah rasplakala - ni zbog ovoga je nije sramota

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 08:48

Milan Milošević joj preneo informacije, Maja se odmah rasplakala - ni zbog ovoga je nije sramota

Filip Car je za mnoge zadrugarke bio fatalan, pa je takav bio i za Takijevu ćerku.

Milan Milošević je saosećajno pitao Maju Marinković o njenim osećanjima prema Filipu Caru. Car se očigledno ispostavio fatalan za mnoge zadrugarke pa i za Takijevu ćerku koja ne može da ga zaboravi iako on čeka dete sa Majinom suparnicom Aleksandrom Nikolić.

Maja se ponovo rasplakala na pitanje o njenim osećanjima tokom emisije "Pitanje gledalaca".

- Plakala si radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipa večeras, da li je to zbog emocije ili zbog porodičnog života sa Aleks?

- Nije sramota plakati, ja se samo sklonim kada plačem, mene to brzo prođe. Ne boli me zato što meni nije problem ta druga osoba, mene boli samo ta emocija koju imam prema njemu tako da bih volela da me prođu te neke stvari vremenom. -rekla je Maja

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PORED TRUDNE DEVOJKE ME JE ZVAO KAD GOD MU SE NE JAVIM MESEC DANA" Maja ogolila dušu o ljubavi prema Caru: "Volela bih da prestane"

Izvor: Blic, 30.Nov.2023

Maja Marinković progovorila je o svojim emocijama prema bivšem partneru Filipu Caru, koji sada čeka dete sa devojkom Aleksandrom Nikolić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.