Maja kaznjena sa 3.000 evra pomahnitala pevacica hoce da napusti Farmu

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja kaznjena sa 3.000 evra pomahnitala pevacica hoce da napusti Farmu

Pevačici je zadruga rešila da oduzme nedeljni honorar, zbog čega je ona načisto izgubila živce

Učesnica rijalitija “Farma“, pevačica Maja Nikolić, kažnjena je od strane zadruge oduzimanjem nedeljnog honorara, koji u njenom slučaju iznosi 3.000 evra.

Očekivano je bilo da će Maja biti sankcionisana zbog sukoba sa Zoricom Marković ili nekog od fizičkih napada na druge takmičare – polivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vodom ili sokom. Međutim, pevačica je kažnjenazbog kontaktiranja sa nominovanima, dok su bili u izolaciji.

Printskrin: Youtube/

Diesel Power

Nikolićeva je najverovatnije zbog Lepomira, išla u deo dvorišta gde su on i ostali nominovani bili, nosila im je hranu i razgovarala sa njima, a to je strogo zabranjeno.

Printskrin: TV Pink

Kada je čula kako je kažnjena, Maja je počela da viče: “Sad ću da izađem sa “Farme” pa se vi sami igrajte sa ovim debilima i pravite spletke”…
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Jutjub

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.