Maja Nikolić tvrdi: Oterala sam Zoricu Brunclik iz Pinkovih zvezda!VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić tvrdi: Oterala sam Zoricu Brunclik iz Pinkovih zvezda!VIDEO

Maja Nikolić ne prestaje sa provokacijama u popularnom muzičkom takmičenju Pinkove zvezde, a sada tvrdi da je ona razlog što se njena koleginica Zorica Brunclik nije pojavila na snimanju poslednje četiri emisije.

Maja Nikolić tvrdi da je oterala Zoricu Brunclik iz Pinkovih zvezda. Pop pevačica smatra da je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << glavni krivac što se njena starija koleginica nije pojavila na snimanju poslednje četiri emisije, te da je izmislila bolest kako bi se opravdala pred produkcijom. - ''Zorica nije više u Pinkovim zvezdama, logično je da je otišla zbog mene. Oterala sam je! Nije mogla da izdrži sa mnom. Žena ima ograničen vokabular i ne može mentalno da mi parira. Bilo je krajnje vreme, jer je mnogo dosadna. Ja ne želim da se spuštam na njen nivo. I s Darom Bubamarom se često zakačim, ali ona kad proziva, proziva me na šmekerski način, koji nije uvredljiv'' - kaže Maja za Kurir i dodaje: - ''Ne zanima me da li će se vraćati u dalje takmičenje. Sledeće snimanje je 25. marta, pa ćemo baš videti da li će se pojaviti. Što se mene tiče, ne moram nikad više da je vidim. Tražila je od glavnih da me izbace iz takmičenja, da više ne budem u žiriju. To nije lepo. Koliko god da se nas dve ne razumemo, ja to nikad ne bih uradila''.

Maja dodaje da je snimanje bez Zorice mnogo zabavnije i opuštenije i da su Đani i Željko Šašić bili odlična zamena.

A u subotu od 21 čas, na televiziji Pink, pogledajte kakav šou je Đani napravio svojim dolaskom.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.