Maja Nikolić se ofarbala u plavo!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić se ofarbala u plavo!

Kada je Maja Nikolić ušetala u studio mnogi su bili veoma iznenađeni njenim novim izgledom.

Temperamentna pevačica je u toku rijalitija imala crnu kosu, a mora se priznati da iz kupaćeg kostima nije izlazila. Sada je obukla haljinu ali je mnoge interesovalo zašto se ponovo vratila u plavuše.

"Ja sam bila plava, zbog jednog eksperimenta sam se ofarbala u crno i pošto sam poslednja potpisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ugovor za rijaliti ostala sam crnka. Sada sam ono što sam bila poslednjih godina. A rijaliti nije dozvolio da u toku šoua promenim svoj stajling da ne bih bila povlašćena, mada je tamo bilo povlašćenih kao što je bila Soraja", rekla je pevačica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maja Nikolić se ofarbala u plavo!

Izvor: Dzungla.org, 06.Maj.2013

Temperamentna pevačica je u toku rijalitija imala crnu kosu, a mora se priznati da iz kupaćeg kostima nije izlazila. Sada je obukla haljinu ali je mnoge interesovalo zašto se ponovo vratila u plavuše. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.