Maja Nikolić ponovo uskočila u Slavkov krevet, on pobegao glavom bez obzira

Izvor: Blic, 07.Apr.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić ponovo uskočila u Slavkov krevet, on pobegao glavom bez obzira

Maja Nikolić na sve načine pokušava da zavede Slavka. Sinoć je obukla seksi spavaćicu i pokušala da mu se uvuče u krevet, ali je glumac pobegao iz sobe. Pevačica je kasnije dodala da će čekati njegov poziv ako se posvađa sa ženom.

Stanari Kuće "Velikog brata" sinoć su napravili pravu špansku seriju u sobi. Maja Nikolić je obukla seksi spavaćicu i razbarušila kosu, a oni su pored Slavkovog kreveta stavili lampu i od peškira napravili labudove, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi stvorili romantičnu atmosferu.

Kada je "kucnuo čas", Maja se uvukla u Slavkov krevet, a ostali su se postrojili preko puta, kako bi videli šta će se dogoditi. Međutim, glumac nije bio raspoložen za razmenu nežnosti, pa je momentalno pobegao iz sobe, što je izazvalo smeh posmatrača.

- On kaže da je pravi muškarac, a pobegao je kad sam došla nešto da mu šapnem na uvo. Publika će ga izbaciti jer me je odbio - prokomentarisala je Maja Nikolić, koja je i ranije uskakala u Slavkov krevet.

Pevačica je kasnije dodala:

- Slavko neće moći da me zove kad izađe iz kuće, jer ću ja tad i dalje biti unutra. Taman će imati vremena da vidi na čemu je sa ženom. Ako ostanu zajedno, neće me zvati, ako ga ona ostavi, zvaće me.

Slavko je jutros Velikom bratu rekao da mu je sinoćnji događaj bio smešan, ali da se Maja približila granici pristojnosti.

- Dobro je da se nešto komično dešava u kući, čak i kada je na moj račun. Dopada mi se što mi Maja kuva i pere veš, i što je prijateljski raspoložena, ali mi se ne sviđa što pokušava da se zbliži sa mnom na intimnom nivou. Ja sam zauzet čovek i zaljubljen sam. Za sada je sve to bezazleno, ali ako pretera, moraću da je upozorim - rekao je on.

VIDEO > Slavko beži od Maje Nikolić:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Nikolić ponovo uskočila u Slavkov krevet, on pobegao glavom bez obzira

Izvor: Dzungla.org, 07.Apr.2013

Maja Nikolić na sve načine pokušava da zavede Slavka. Sinoć je obukla seksi spavaćicu i pokušala da mu se uvuče u krevet, ali je glumac pobegao iz sobe. Pevačica je kasnije dodala da će čekati njegov poziv ako se posvađa sa ženom.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Maja uskočila u Slavkov krevet, on pobegao glavom bez obzira! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Apr.2013, 12:53

Nikolićeva ne odustaje od zamisli da osvoji Labovića, te je nakon što je presvlačila donji veš pred njim, pokušala je i da mu se uvuče u krevet, na šta je glumac burno odreagovao i izašao iz spavaće sobe

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.