Maja Nikolić muvala Šapera!

Izvor: Poznati.info, 19.Sep.2012, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić muvala Šapera!

Uhvatila pa ne pušta!

Maja Nikolić navalila je na Srđana Šapera. Spopala čoveka na proslavi 18. rođendana Pinka, nije mu dala da diše. Startovala ga je u „Klubu privrednika“, zaplesala je s njim, a kada su se preselili s ostalim gostima „ružičaste televizije“ na splav „Fristajler“, nije ga ispuštala. Bukvalno. Grlila ga je, šaputala mu na uvce… Kad bi mu se neko obratio i pokušao da proćaska s njim, ona je uspevala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da se ugura između i da prekine priču.

Na sve načine omalena pevačica se trudila da Šaperova pažnja bude usmerena smo na nju. A nama se čini da mu to nije mnogo zasmetalo. Toliko je njena navalentnost bila upečatljiva da je malo ko nije primetio. E sad, svi su ostali u nedoumici da li je Majina prisnost sa članom Predsedništva Demokratske stranke možda pokušaj da se poprave odnosi DS i naprednjaka, čiji je ona simpatizer, ili je nastojala da bivšeg člana Idola privoli da snime duet.

A u opticaju je i treća opcija – on je vlasnik marketinške agencije, a ona bi trebalo malo da popravi svoj imidž u javnosti. Uglavnom, dala je sve od sebe.

J.M

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malo reklame nije na odmet: “Bolesna” Maja Nikolić muvala Srđana Šapera!

Izvor: Svet, 19.Sep.2012

Najveće iznenađenje na proslavi rođendana televizije “Pink” bio je dolazak pop pevačice Maje Nikolić, koja se istog dana nije pojavila na suđenju povodom optužbi za govor mržnje protiv Jevreja, a njen advokat je rekao da odsustvuje iz zdravstvenih razloga! Iste večeri, dobro raspoložena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.