Maja Nikolić ljuta na novinare, dala neopozivu ostavku na direktorsko mesto

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić ljuta na novinare, dala neopozivu ostavku na direktorsko mesto

Maja Nikolić rešila je da da neopozivu ostavku na mesto direktora u firmi “Špar”.
Ona je u zvaničnom objašnjenju navela između ostalog i da je razlog za ostavku “svakodnevno pisanje dnevnih novina”.
“Osećam moralnu obavezu da ovim činom dosledno dokažem svoju dostojnost, doslednost i odgovornost u svom radu i daljem poslovanju firme ‘Špar’ d.o.o. Beograd. Svakodnevno pisanje dnevnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << novina koje svojim tekstovima u štampanom i elektronskom izdanju, na naslovnim stranama i redakcijskom opremom tekstova u najširem kontekstu izlažu me javnim pritiscima, samim tim ne mogu se odgovorno i u potpunosti posvetiti poslu koji obavljam što je upravo uzrok i posledica moje konačne odluke. Prinuđena sam da donesem odluku kojom želim da zaštitim ugled, projekat i kapital firme ‘Špar’ d.o.o. Beograd.”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maja Nikolić više nije direktorka!

Izvor: Tracara.com, 29.Apr.2015

Nije više direktorka (foto: Instagram) Iako se na sva usta hvalila direktorskom pozicijom u firmi Špar, pevačica Maja Nikolić, odlučila je da se, zbog pisanja pojedinih medija, ipak povuče. Nišlijka je iznenadila srpsku javnost kada je izjavila da će se naći u ulozi direktora ove firme, za...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.