Maja Nikolić: Dante je đavolji izaslanik, a meditacija i joga su satanizam

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić: Dante je đavolji izaslanik, a meditacija i joga su satanizam

Maja Nikolić i Maja Volk posvađale su se u kući "Velikog brata", na temu književnosti. Prva Maja tvrdila je da je Dante "đavolji izaslanik" i da njegova dela ne treba čitati, dok je druga Maja govorila da su to gluposti.

Ukućanke su povele raspravu o Danteovoj knjizi "Pakao", koja se Maji Nikolić nikako nije svidela.

- Ja sam sve njih čitala. Ti ljudi rade za đavola i propagiraju crnu energiju. I ona kaže "Ne diraj mi Dantea, on nije đavo". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izvini, ti ga propagiraš, ti si đavo - prepričavala je Maja Nikolić Slavku razgovor sa Majom Volk, dok je ona bila pristuna.

Maja Volk je dobacila drugoj Maji da to nije tačno i da ona ne zna istoriju niti elementarne stvari iz oblasti književnosti. Zamerila joj je što je prekida dok meditira.

- Odakle tebi pravo da mi govoriš šta treba da mislim? Za mene je meditacija satanizam, i joga je isto satanizam - odvratila je Maja Nikolić.

Top je pokušao da je smiri, ali nije mu uspelo.

- Ispadaš smešna jer se petljaš u sve. Pričaš o književnosti sa doktorkom književnosti i ne možeš bolje znati od nje - rekao je on, ali je pevačica nastavila da govori loše o piscima, ovoga puta o Paulu Koelju.

Svađa je, sa prekidima, trajala do uveče, kada se Maja Nikolić ironično izvinila Maji Volk, rekavši: "Žao mi je što nemam isto mišljenje kao ti".

VIDEO> Svađa dve Maje oko književnosti:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maja Nikolić: Dante je đavolji izaslanik, a meditacija i joga su satanizam VIDEO

Izvor: Poznati.info, 17.Apr.2013

Maja Nikolić i Maja Volk posvađale su se u kući “Velikog brata”, na temu književnosti. Prva Maja tvrdila je da je Dante “đavolji izaslanik” i da njegova dela ne treba čitati, dok je druga Maja govorila da su to gluposti...Ukućanke su povele raspravu o Danteovoj knjizi “Pakao”, koja...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.