Još jedna recka na zidu: Ivan priznao seks sa Majom Nikolić!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2015, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna recka na zidu: Ivan priznao seks sa Majom Nikolić!

Ivan je u rijalitiju “Farma” objasnio kako je sa koleginicom završio u krevetu. On kaže da se to dogodillo 1996. godine, i da nisu bili u vezi.
“Bili smo zajedno na snimanju novogodišnje emisije, a do seksa je došlo kada smo krenuli iz studija”, rekao je Ivan dodajuići da se ne seća kakva je Maja u krevetu.
“Bilo je to davno. Brzinski smo to odradili. Maja sigurno ne bi želela da priča o tome”, završio je Ivan.

#svet
The post Još jedna recka na zidu: Ivan priznao seks sa Majom Nikolić! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ivan priznao seks sa Majom Nikolić

Izvor: Tracara.com, 17.Sep.2015

Kako će Maja reagovati kada bude čula? (foto: Pulsonline) Nekadašnji popularni pevač Ivan Gavrilović je objasnio u rijalitiju Farma kako je završio u krevetu sa kolegenicom Majom Nikolić. Rekao je da se to desilo davne 1996, i da nisu bili u vezi. “Bili smo zajedno na snimanju novogodišnje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.