Jelenini roditelji besni: Maji ću se krvi napiti, pokušala je da ubije našu ćerku!

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenini roditelji besni: Maji ću se krvi napiti, pokušala je da ubije našu ćerku!

Sipala joj je gomiliu tableta u piće



Incident koji se dogodio na Farmi, kada je pevačica Maja Nikolić krišom sipala tablete za potenciju u šolju balerine Jelene Milošević kako bi se na taj način obračunala sa njom, ostavilo je u šoku roditelje poznate balerine.
Kako kažu, zbog ovakvog ponašanja pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << spremni su da ponesu tužbu za pokušaj ubistva.
“Čim sam ujutru ustao, konsultovao sam se s advokatom. Bogami, da vam kažem, dobro će se češati zbog svega što je uradila mojoj ćerki i što joj je sipala jake tablete u piće. To što je Maja uradila je jednako pokušaju ubistva, a za takvo ponašanje mora da odgovara. Njena majka i ja smo ogorčeni zbog toga što se desilo i spremni smo da se vidimo na sudu sa Majom.
Majka je zbog svega što je tamo izneto mnogo potresena, a zbog toga što je Maja moju ćerku nazvala prostitutkom i što je pokušala da je ubije, debelo će platiti na sudu. Verujte mi, zbog ovoga što radi i što pokušava da ugrozi Jelenin život krvi ću joj se napiti, ne smem da pretim, ali me to kao oca boli. Je l‘ treba da dočekam da ta Maja mojoj ćerki sipa otrov u jelo? Sramno je to na kojoj način ona ide do cilja i da se tako ponaša”, objašnjava Jelenin otac Dragan, dok majka Spasenija navodi da je zbog svega što se Jeleni desilo u rijalitiju počela da uzima lekova za smirenje, kao i to da je zbog svega uplašena za ćerkin život.
“Mnogo sam uplašena za ćerkinu bezbednost, ali sve što mogu jeste da ne spavam noćima i da zbog toga uzimam tablete za smirenje. Ne mogu joj pomoći, kako je mogla da sebi dozovoli da od Maje uzme šolju, kada se zna da je ona zlo. Mogu da očekujem od takve osobe posle ovoga da joj otrov sipa u jelo ili da je tabletama ubije. Jedina sreća je da njen organizam ne primi te tablete, u suprotnom to bi moglo da bude katastrofalno po njeno zdravlje. Uplašena sam za njenu bezbednost tamo, ko zna šta će monstrumu sledeće pasti na pamet, zato se nadam da je više neće dirati”, objašnjava Spasenija, koja kaže i da joj se uopšte ne dopada striptiz koji je Jelena izvodila pred muškarcima.
“To kada je igrala provokativno, bila je pod dejstvom tih tableta. Tako da to prepisujem tome, ali nikako mi se nije dopadalo kada sam gledala to njeno igranje i plesanje u kući. To nije uopšte za nju i njeno ponašanje”, priča za naš list majka Miloševićeve.

Svedoci smo da Jelena gaji određene simpatije prema Kristijanu Goluboviću, a to uopšte ne krije, jer svakodnevno gleda da sa njim provede što više vremena. Shodno tome, upitali smo Spaseniju kako bi reagovala kada bi Jelena sa njim vodila ljubav. “Nikako Jeleni ne bih oprostila da bude sa njim u vezi, a seks u kući ne bi joj nikada oprostila, jer uopšte nije primereno da to radi pred kamerama. To je sramota da neko radi. Kažem vam, Jeleni nikada ne bih oprostila seks sa njim ili nekim drugim ukućaninom”, kaže balerinina majka.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.