JA NISAM PRODALA VERU ZA VEČERU! Aleks potkačila Dejana - zarila mu nož u leđa, pa našla opravdanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 07:46

"JA NISAM PRODALA VERU ZA VEČERU!" Aleks potkačila Dejana - zarila mu nož u leđa, pa našla opravdanje!

Stavljena na stub srama!

Ivana Šopić je noćas ugostila Aleksandru Nikolić i Maju Marinković u emisiji "Narod pita". Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- U prvom "Narod pita" Aleksandra se žalila da Dejanovi fanovi pljuju nju. Pitanje sad za tebe Aleksandra, pošto prošli put nisi čula, da li zauzeta dozvoljava drugom momku da joj gura ruke u međunožje i to pred svima u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisije? - rekao je gledalac.

- To se nije desilo, loša informacija - dodala je ona.

- Imala si crvene helanke i još si se naginjala da se ne vidi. Za Zvezdana kažeš da si se uplašila, a onaj zagrljaj? - upitao je Saša.

- Možete da vidite kakva mi ja faca bila, skamenjena - rekla je Aleks.

- Odakle onda rečanica: "Kad ćeš ostaviti Anđelu?" - dodao je on.

- Nisam znala šta pričam, terala sam inat Filipu. On je bio sa Majom Marinković tad tri metra od mene, s*ksa nije bilo, poljubac se nije desio. Poljubac je bio možda u vašoj glavi. Danas mi je bio divan dan i dobila sam divne informacije, niko ovo neće da mi pokvari - govorila je ona.

- Šta si radila sa Bilalom? Slanje čokoladica i pivo? - pitao je gledalac.

- To sam objasnila. Ako je moja najveća greška što sam ostavila Dejana, osudite me zbog toga. Znam da su mnogi želeli da se nađu na mom mestu, možda neke druge sezone - pričala je Nikolićeva.

- Ti ranjenom dečku guraš nož u leđa, a kažeš da si mu pomogla - dodao je gledalac.

- Mislim da je bolje da iskeno kažem, nego da ga lažem, a gajim emocije prema nekome drugom. Ja nisam prodala veru za večeru, šta da kažem. Ja sam verena devojka, uskoro svadba, gledaćete i to - poručila je ona.n

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U ZGRADI PINKA! Sukob Bilala sa obezbeđenjem iza kamera - voditeljka reagovala: "Ovo je televizija, nije kafić"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

Ivana Šopić se umešala u raspravu bivših zadrugarki!..Maja Marinković i Aleksandra Nikolić gostovale su sinoć u emisiji "Narod pita". Suparnice su tokom cele večeri ulazile u verbalne sukobe...Kada je jedna od gledateljki koja se uključila u program i uzdizala Aleksandrino prvo mesto, došlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.