IMA POLNU BOLEST, PRENOSI SVIMA! Car izveden iz Zadruge, ona ga je zarazila - doktori odmah reagovali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 10:43

"IMA POLNU BOLEST, PRENOSI SVIMA!" Car izveden iz Zadruge, ona ga je zarazila - doktori odmah reagovali!

Istog trenutka mu je uključena neophodna terapija!

Filip Car i Aleksandra Nikolić osamili su se kako bi komentarisali dešavanja u Beloj kući. Car je pobesneo zbog ponašanja njegove bivše devojke, Maje Marinković.

Car je u naletu besa otkrio da ona ima polnu bakteriju i da je zbog toga tražio da ga odvedu kod urologa, s obzirom na to da su imali nezaštićene intimne odnose.

- Ne diram te g*vno smrdljivo, ljigavo, odvratno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žena je imala polnu bakteriju, nije nikome od nas muškaraca rekla. Ovi okolo ne znaju, j*bu se svi jedni s drugima, imaju bakteriju. Ja sam sreća posumnjao i tražio sam urologa. Otišao kod urologa, kasnije sam rekao i tebi: "Vidi, Aleksandra, imali smo s*ks, ovo, ono". Nije to ništa strašno, uzima se antibiotik, uzima se krema, čaj. To je kao da imaš grip i ne lečiš se - rekao je Car, zatim dodao:

- Devojka ide, prenosnik polnih bolesti, javno na televiziji k*ra se, ne j*be živu silu. Ja joj govorim: "ti tražiš botoks, bolje traži ginekologa", ona: "ne, ne, meni ne treba". Ne možeš deset meseci da ne posetiš ginekologa, a da sa više muškaraca da imaš polne odnose. Pa devojko da li si ti zdrava, j*bem ti mater žvalavu, smrdljivu, odvratnu, nakaradnu - besneo je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.