HITNO DA PROMENI TERAPIJU, OVA NE RADI Goca Tržan izgorela zbog Maje Nikolić: Nek začepi tu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 23:06

"HITNO DA PROMENI TERAPIJU, OVA NE RADI" Goca Tržan izgorela zbog Maje Nikolić: "Nek začepi tu..."

U sve upleten i Aca Bulić.

Pevačica Maja Nikolić je danas šokirala javnost izjavom da je u ratu sa pevačicom Gocom Tržan, između ostalog i zbog Ace Bulića. Ona je istakla da je Goca godinama ljubomorna na nju zbog poslovnih uspeha, ali i zbog ljubavnog života.

Kako je navela, Goca je navodno čekala tri godine da Maja raskine vezu sa čovekom čije se ime stalno pominje u "Zadruzi", kako bi ga zbarila.

Aca je demantovao Majine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode, te samo kratko istakao da je Goca uvek bila samo drugarica, koju je cenio i poštovao godinama, a Goca se sada oglasila i zapretila Maji tužbom.

- Ova žena pod hitno da promeni terapiju, ova ne radi kako treba. Nek začepi tu gubicu više i nek me ostavi na miru! I nek uzima u usta nekoga ko će nasesti na ove njene g**narije. Poslednji put je upozoravam. Sledeći put će sve ovo da dokazuje na sudu - poručila je Goca.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.