HAOS ZBOG EMISIJE - Tara i Ša udarili na VODITELJKU I NJENU PROFESIONALNOST? Izazvali lavinu kritika

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 16:20

HAOS ZBOG EMISIJE - Tara i Ša udarili na VODITELJKU I NJENU PROFESIONALNOST? Izazvali lavinu kritika

Đedović im sve sasuo u lice!

Veliki šef omogućio je zadrugarima da pogledaju emisiju ,"Magazin In" urednice i voditeljke Sanje Marinković u kojoj su gostovali Maja Marinković, Tara Simov, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Aleksić Ša i Aleksandra Nikolić.

Upravo tokom gostovanja u toj emisiji, Tara i Ša su imali žustru raspravu po povratku u Belu kuću, a sada ih je produkcija podsetila na sukob i ono što je Simova zamerila reperu, pa je nastao novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haos u pušioni.

- Nemoj da dozvoliš nikad više, ti si javna ličnost - rekla je Matora.

- Sanja mu je rekla da govori ono što Tara želi da čuje, u prevodu - rekla je Tara.

- Džaba krečite! Ja nisam kriv! Sanja top vodi emisiju, a ti si me drk*la celu emisiju - povikao je reper.

- Poznaješ Sanju 30 godina, ne znaš na šta aludira! Pitanje je bilo šta je kompezovao u odnosu sa Tarom, on je rekao strast - pravdala se Tara.

- Ne, ona je pitala šta je falilo u odnosu sa suprugom, on je rekao strast, ako u nekom odnosu fali strast.. Sanja se precizno izrazila! Ti kad imaš emisiju, ti moraš da isprovociraš komentarom, da isprovociraš reakciju - objasnio je Đedović.

- Mislim da mi duguješ izvinjenje jedno! Ona nije tebe osudila, nego i pre ovog dešavanja, sam ja postojao mnogo duže - rekao je Nenad.

- Ne! To je bilo zaključak, polu zaključak, polu pitanje - dramila je Tara.

- Voditelje boli k*rac, samim tim nemaš mogućnost sebe da staviš u centar pažnje pored petoro ljudi, ona nema ni za tebe, ni protiv tebe, nju boli k*rac! Najbolje je da Sanja posle 20 godina ne radi profesionalno - odbrusio je Đedović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE - Veliki šef doneo ODLUKU koja je izazvala HAOS u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

Nastao je haos u sekundi!..Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te je ovonedeljni vođa Ermina Pašović pročitala saoštenje pred svima...Produkcija je odlučila da je sada vreme, kada je sastanak i podela budžeta završena, pravo vreme da otvori prodavnicu, a zadrugari su odmah poludeli i poskakali...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.