GRAĐEN JE KAO AUTOMAT ZA IZRADU KLOZETSKIH DASAKA! Car na stubu srama:  Da ti se ZGADI muško, šta vide u njemu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2023, 22:55

"GRAĐEN JE KAO AUTOMAT ZA IZRADU KLOZETSKIH DASAKA!" Car na stubu srama: "Da ti se ZGADI muško, šta vide u njemu?"

"Izgleda kao bojler!"

Filip Car je tokom učešća u "Zadruzi 6" stekao titulu najvećeg zavodnika.

Uspeo je da osvoji Aleksandru Nikolić, Milicu Veselinović, a trenutno je u vezi sa Majom Marinković.

Mnogi fanovi se pitaju šta je to što Car poseduje, te je uspeo da zavede ove atraktivne ukućanke, ali i brojne druge.

Nedavno je isplivao snimak u kome se Filip skida i pokazuje svoje telo. Mnogi gledaoci su surovo prokomentarisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegov izgled.

"Pa Zvezdan sa 46 godina bolje izgleda nego Car sa 30", "Car naručio pločice, ali mu poslali bojler", "Odmah mi se muško zgadi kada vidim telo Cara, ne znam šta devojke vide na njemu, niti je lep ni pametan", "Krompir u kaputu", "Bože strahota, mlad dečko kao bojler izgleda", "Mene bi bilo sramota da se sa ovakvim tipom negde pojavim u kupačem kostimu", "Izgleda kao Tasmanijski đavo", "Car ima građu kao automat za izradu klozetskih dasaka", "Užas, šta vide u njemu", "Bog u pomoć, ko može leci sa ovim dečkom, užas", "Za čim jure ove ludače, nije mi jasno", "Građen je kao plinska boca", "Kao medved iz šume", nizali su se okrutni komentari pratilaca.

Video njegovog tela pogledajte ovde.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleks priznala da je FOLIRALA VEZU sa Dejanom ZBOG BOLJEG PLASMANA - To "MAU" je bilo LAŽNO! Patila je za Carem

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2023, 10:37

Uletela je u nešto što ima težinu i nije znala kako da se iščupa!..Šestu sezonu popularnog rijalitija "Zadruga", tresu brojni ljubavni trouglovi. Jedan od njih je Aleksandra Nikolić-Filip Car-Maja Marinković...Car ne može da se odluči koju damu želi. Trenutno je sa Majom, ponekad poljubi i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.