Izvor: Blic, 27.Sep.2023, 10:49

FILIP CAR VARAO ALEKSANDRU NIKOLIĆ SA MAJOM Marinkovićeva urnisala bivšeg, javno obelodanila SVE PORUKE I POZIVE: "Nekima će da se smrkne" (FOTO)

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u drugom je stanju, pišu domaći mediji, a onda je nedavno raskinula vezu sa Filipom Carem.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVALE PREPISKE MAJE I FILIPA: Car sve vreme jurio za Marinkovićevom i bio neveran Aleksandri, šok dokazi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023

Neće da ćuti!..Bivši zadrugar Filip Car nedavno je raskinuo sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić, koja je otkrila da je jedan od razloga raskida zapravo Filipovo neverstvo...Kontroverzna bivša zadrugarka Maja Marinković ovog jutra javno se obratila fanovima putem društvene mreže Instagram,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.